Despre noi

In anul 2007, am înfiinţat Laboratorul de analize medicale  Medchim  cu fonduri proprii. Ne-am dorit sa cream un  loc în care pacientul să fie întâmpinat cu amabilitate si caldura,  cu empatie  pentru suferinţele sale, un loc unde să i se ofere servicii de calitate,începând de la recoltarea probelor, executarea analizelor,  eliberarea rezultatelor şi pana la  consilierea de specialitate.

În sprijinul asigurării calităţii, Laboratorul Medchim  a obţinut acreditarea ISO 15189 şi participă la programe de control extern. Pacienţii asiguraţi pot beneficia de analize decontate de Casa Nationala de Asigurări de Sănătate ( CNAS). Laboratorul oferă pacienţilor posibilitatea de a  beneficia de o gamă largă de analize de Biochimie, Hematologie, Imunologie, Microbiologie si  Parazitologie.

Pentru a oferi servicii cât mai complete, am înfiinţat Policlinica Medchim,  in anul 2012. Aici pacienţii se pot adresa unor profesioniști pregătiţi pentru o gamă larga de specialităţi clinice.

Policlinica Medchim a fost construită şi dotată printr-un proiect de finanţare nerambursabilă din fonduri europene prin Programul Operational Regional.

Medicii clinicieni și aparatura  din dotarea centrului medical asigură stabilirea unui diagnostic precis și prescrierea  unui  tratament corect pacienților sai.

RESPONSABILI CU PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL:

SC MEDCHIM LABORATOR SRL - CHIMIST MARY CARCIUN-TEL 0252326015
SC MEDCHIM POLICLINICA SRL - ECONOMIST MIRELA URZICEANU -TEL 0252214442

 

Policlinica MEDCHIM

Aleea Privighetorilor 2C și 2D

Drobeta Turnu Severin

Tel./Fax Policlinică: 0252-214442

Tel/Fax Laborator: 0252-326015

office@medchimlaborator.ro

www.medchimlaborator.ro

Site Map / Webmaster piataseverineana.ro